Víno zelenkavě zlatavé barvy má výraznou vůni lipových květů, medových pláství a žlutého melounu.Chuť je velice výrazná, plná, ovlivněná vůní, lehounce nasládlá, ale s velice pikantní a elegantní kyselinkou.
Víno vzniklo spojením odrůd Ryzlinku rýnského a Tramínu červeného. Zrálo 12 měsíců v dubových sudech. Snoubí se v něm pikantnost a ušlechtilost těchto dvou odrůd. Víno je vrstevnaté, plné chuti a příjemné vůně, lehce ovlivněné zráním v dubových sudech.
Ryzlink rýnský v nejvyšší kvalitě a ve speciální edici, která kvasila ve slupkách.
K výrobě tohoto Ryzlinku byly použity ručně sbírané a pečlivě vybrané nejkvalitnější hrozny, jejichž mošt kvasil a poté i samotné víno zrálo 12 měsíců ve francouzských dubových a akátových sudech. Výsledkem je vrstevnaté víno zlatavé barvy, ve vůni s tóny lipového medu, posečené louky a s velmi jemnou stopou sudu. Chuť vína je vrstevnatá, výrazně ovlivněná jeho vůní.
Víno zelenkavě žluté barvy v jehož výrazné a pikantní vůni najdete lipový květ, citronovou kůru a lehkou kořenitost, chuť je šťavnatá, delikátní, lehce minerální s ovocnou dochutí.
V chuti ryzlinkových vín hraje velkou úlohu kyselina a její zralost. Od ocelové kyseliny v nezralých ročnících, přes příjemně říznou až po svěže zralou, která je nezbytnou součástí velkých vín výborných ročníků a současně oporou tvorby buketu a chuťových látek láhvové zralosti. Nejtypičtěji se „ryzlinkový fenomén“ projevuje ve zralých, suchých, kabinetních vínech. Ve vyšších stupních predikátních vín je postupně onen fenomén překrýván narůstajícím tělem vína. Kabinetní vína jsou jedinečným doprovodem ke studeným předkrmům, pozdní sběry k pstruhům i jiným rybám v různých úpravách.
Kvašení a následné školení po dobu 12 měsíců proběhlo u tohoto Ryzlinku rýnského v nových akátových sudech. Probíhalo spontánně a víno po celou dobu zrálo na jemných kvasničných kalech. Má zlatavě zelenkavou barvu, vůně je zásadně ovlivněná akátovým sudem, je výrazná a šťavnatá. Chuť je lehčí, ovocně krémová, šťavnatá se stopu po akátovém sudu.
Ryzlinkový sekt vyrobený tradiční metodou-kvašeno v lahvi.
Kvašení a následné školení po dobu 12 měsíců proběhlo u tohoto Ryzlinku rýnského v nových akátových sudech. Probíhalo spontánně a víno po celou dobu zrálo na jemných kvasničných kalech. Má zlatavě zelenkavou barvu, vůně je zásadně ovlivněná akátovým sudem, je výrazná a šťavnatá. Chuť je lehčí, ovocně krémová, šťavnatá se stopu po akátovém sudu. Víno je ve stylu vín z Mosely.