Merlot temně granátové barvy vznikl z pečlivě vybraných a dokonale vyzrálých hroznů. Víno z mimořádně teplého ročníku následně zrálo 24 měsíců v nejlepších sudech z francouzského bednářství Sequin Moreau. Vzniklo tak plné elegantní víno s tény červených třešní, ostružin a kávy, které bude zrát do ještě větší elegance.
Frankovka z více než čtyřicet let starých keřů a úžasné viniční tratě zrála 24 měsíců v nových sudech typu barrique. Díky velmi teplému ročníku a nízkému výnosu hroznů vzniklo pevné, plné a strukturované víno, jehož potenciál a eleganci dotvořilo zrání v kvalitních sudech francouzského dubu. Víno má předpoklady k dlouhodobějšímu zrání a časem bude nabývat na kráse a eleganci.
Víno, které vzniklo ze tří modrých odrůd Frankovka, Zweigeltrebe a Merlot. Perfektně vyzrálé hrozny byly vyselektovány z těch nejlepších vinic, ze kterých naše vinařství zpracovává hrozny. Z nich vytvořené cuvée zrálo 24 měsíců v těch nejkvalitnějších francouzských dubových sudech. Vzniklo komplexní vícevrstvé víno ušlechtilé a plné vůně i chuti, které nabízí to nejlepší z velkobílovických vinic.
Víno temně rudé barvy zrálo 24 měsíců ve velkých dubových sudech. Jeho vůně je ovocná s výraznou kořenitostí.Chuť je vrstevnatá, pikantně ovocná a ovlivněná vůní.
Víno rubínové barvy s fialovými záblesky, ve vůni s tóny červeného peckového ovoce, koření a dubového sudu. Chuť je plná, ovocná s kapkou dubu a jemnými tříslovinami.
Víno zlatavé barvy, výrazně kořenitě lipové vůně. V chuti plně šťavnatě nasládlé a výrazně ovlivněné vůní.
Plné víno s vyzrálými tóny, které zrálo dlouze v dubovém sudu. Ve vůni ostružiny, višně , živočišnost , lehce kouřovinka a smetanovost. Chuť plnější ovocno kořenitá. Stane ozdobou vašeho stolu.
Víno zlatavé barvy. Ve vůni najdete tóny šťavnatého žlutého melounu a květu růže. Chuť je kořenitě ovocná s nasládlou dochutí.
Víno rubínové barvy, ve vůni s tóny peckového ovoce. Chuť je kulatá, harmonická s jemnými tříslovinami a ovocnými tóny.
Víno rubínové barvy, ve vůni s tóny peckového ovoce. Chuť je kulatá, harmonická s jemnými tříslovinami a ovocně vanilkovými tóny.
Víno temně granátové barvy, ve vůni s tóny červeného peckového ovoce, vanilky a kávy. Chuť ovlivněná vůní a zráním v sudech, plná, harmonická a ovocná.
Víno zelenkavě zlatavé barvy má výraznou vůni lipových květů, medových pláství a žlutého melounu.Chuť je velice výrazná, plná, ovlivněná vůní, lehounce nasládlá, ale s velice pikantní a elegantní kyselinkou.
Víno zelenkavě žluté barvy v jehož výrazné a pikantní vůni najdete lipový květ, citronovou kůru a lehkou kořenitost, chuť je šťavnatá, delikátní, lehce minerální s ovocnou dochutí.
V chuti ryzlinkových vín hraje velkou úlohu kyselina a její zralost. Od ocelové kyseliny v nezralých ročnících, přes příjemně říznou až po svěže zralou, která je nezbytnou součástí velkých vín výborných ročníků a současně oporou tvorby buketu a chuťových látek láhvové zralosti. Nejtypičtěji se „ryzlinkový fenomén“ projevuje ve zralých, suchých, kabinetních vínech. Ve vyšších stupních predikátních vín je postupně onen fenomén překrýván narůstajícím tělem vína. Kabinetní vína jsou jedinečným doprovodem ke studeným předkrmům, pozdní sběry k pstruhům i jiným rybám v různých úpravách.
Víno zelenkavě žluté barvy, ve vůni s tóny limetky a citrusových plodů, chuť je příjemně harmonická a ovocná.
Víno temně granátové barvy, ve vůni s tóny červeného peckového ovoce, vanilky a kávy. Chuť je ovlivněná vůní a zráním v sudech, plná a ovocná.
Při omezených sklizních jsou vína barevná, plná, po vyzrání jemná a hebká, ale nepostrádají při tom dostatečné zastoupení tříslovin a určitou říznou pevnost. Doprovázejí proto bez problémů nejrůznější masité pokrmy i vydatné sýry.