Ochutnejte první víno ročníku 2024! Zásoby jsou omezené! Veškeré objednávky, které obsahují Svatomartinská vína budou expedovány až po 5.11 a doručeny tak nejdříve 8.11. Množství jen do vyprodání zásob:) Jde charakterem o svěží, mladé víno s nižším obsahem alkoholu. Typická je pak krásná ovocnost a jemná kyselinka.
Víno zlatavé barvy, v jehož vůni najdete tropického ovoce a zralý žlutý meloun. Chuť je ovocná, svěží a ovlivněná vůní.
K výrobě tohoto vína byly použity ručně sbírané a pečlivě vybrané nejkvalitnější hrozny. Mošt po vylisování kvasil ve francouzských dubových sudech o objemu 225 litrů. Ve stejných sudech z toho nejušlechtilejšího dřeva poté víno dalších 12 měsíců zrálo a tvořil se jeho jedinečný charakter. Vzniklo tak vícevrstevnaté komplexní víno plné vůně a strukturované chuti.
Víno zlatavé barvy, ve vůni najdete tropické ovoce. Jemnou kořenitost a lehce vanilku. Chuť je ušlechtilá, lehce minerální, ovlivněná vůní a plná ovocných vjemů.
Víno zlatavé barvy. V jeho nasládlé vůni najdete kandované a tropické ovoce. Chuť je ovlivněná vůní, sladká a plná ovocných vjemů.
Jarní cuvée z oblíbených odrůd Irsai Oliver a Ryzlink rýnský.
Víno vzniklo spojením odrůd Ryzlinku rýnského a Tramínu červeného. Zrálo 12 měsíců v dubových sudech. Snoubí se v něm pikantnost a ušlechtilost těchto dvou odrůd. Víno je vrstevnaté, plné chuti a příjemné vůně, lehce ovlivněné zráním v dubových sudech.
Slípka patří k Bílovicím a po úspěchu červené slípky je tu i bílá. Tentokrát je to cuvée odrúd Chardonnay a Rulandské šedé. Víno zrálo v sudech a dostalo tak ojedinělý tvar. Jedná se o vyzrálé, ale přitom svěží víno, které Vás nadchne. Každý rok pak vinaři z Bílovic vybírají, které víno toto označení může nosit.
Jemně perlivé víno vyrobené z odrůdy Müller Thurgau.
Víno zlatavé barvy, výrazně kořenitě lipové vůně. V chuti plně šťavnatě nasládlé a výrazně ovlivněné vůní.
Víno zlatavé barvy, ve vůni najdete tóny medu a květu růže. Chuť je sladká, medová s lehce botritickým nádechem.
Pálava plodí pravidelně a sklizně jsou vyšší než u Tramínu. Hrozny dosahují velmi dobrou cukernatost a je možné získávat přívlastková vína vyšších stupňů. Charakter vína je podobný vínům Tramínu, ale kořenitá plnost bývá nižší. Aromatické látky typu Tramínu jsou obohaceny o vanilkové tóny. Vzhledem k poněkud vyššímu obsahu kyselin než má Tramín, mívají vína Pálavy jemnější harmonii a jsou pro mnohé konzumenty přitažlivější.
Víno zlatavé barvy. Ve vůni najdete tóny šťavnatého žlutého melounu a květu růže. Chuť je kořenitě ovocná s nasládlou dochutí.
Ve víně najdete lehké květinovo-ovocné aroma, chuť je kulatá, ovocná a suchá.
Top víno umístěné v Salonu Vín České republiky.
K výrobě tohoto vína byly použity ručně sbírané a pečlivě vybrané nejkvalitnější hrozny ze dvou velkobílovických viničních tratí. A to Nová hora a Přední hora. Terroir jedné trati dal vínu svěží kyselinku a noblesu, terroir té druhé opulentnost a plnost. Víno zrálo 12 měsíců ve francouzských dubových sudech. Vzniklo tak vícevrstvé, strukturované a komplexní víno barvy červeného zlata, ušlechtilé vůně a chuti ovlivněné zráním v dubových sudech.
Víno zlatožluté barvy s lehkým měděným odleskem, ve vůni najdete stopy pomerančové kůry, lehce i grapefruit. Jeho chuť je ušlechtilá, plnější, ovocná do sladké hrušky a lehce i chlebovinky.
Pinot gris je odrůda, od jejichž vín se očekává plnost, hebkost, vysoký extrakt, pomerančové tóny ve vůni spojené s dojmy medovosti. K dosažení typičnosti je nutná vyzrálost alespoň na stupeň pozdního sběru a výše. Pak se objevuje ve vínech i vyšší obsah alkoholu a glycerolu, čímž se do jisté míry imituje sladký vjem, který spolu se skutečným zbytkem cukru vyrovnává převahu alkoholu nad kyselinami, jejichž obsah je nutné při vinifikaci bedlivě hlídat.
Kvašení a následné školení po dobu 12 měsíců proběhlo u tohoto Ryzlinku rýnského v nových akátových sudech. Probíhalo spontánně a víno po celou dobu zrálo na jemných kvasničných kalech. Má zlatavě zelenkavou barvu, vůně je zásadně ovlivněná akátovým sudem, je výrazná a šťavnatá. Chuť je lehčí, ovocně krémová, šťavnatá se stopu po akátovém sudu. Víno je ve stylu vín z Mosely.
Kvašení a následné školení po dobu 12 měsíců proběhlo u tohoto Ryzlinku rýnského v nových akátových sudech. Probíhalo spontánně a víno po celou dobu zrálo na jemných kvasničných kalech. Má zlatavě zelenkavou barvu, vůně je zásadně ovlivněná akátovým sudem, je výrazná a šťavnatá. Chuť je lehčí, ovocně krémová, šťavnatá se stopu po akátovém sudu.
Ryzlink rýnský v nejvyšší kvalitě a ve speciální edici, která kvasila ve slupkách.
K výrobě tohoto Ryzlinku byly použity ručně sbírané a pečlivě vybrané nejkvalitnější hrozny, jejichž mošt kvasil a poté i samotné víno zrálo 12 měsíců ve francouzských dubových a akátových sudech. Výsledkem je vrstevnaté víno zlatavé barvy, ve vůni s tóny lipového medu, posečené louky a s velmi jemnou stopou sudu. Chuť vína je vrstevnatá, výrazně ovlivněná jeho vůní.
Víno zelenkavě zlatavé barvy má výraznou vůni lipových květů, medových pláství a žlutého melounu.Chuť je velice výrazná, plná, ovlivněná vůní, lehounce nasládlá, ale s velice pikantní a elegantní kyselinkou.
Víno zelenkavě žluté barvy v jehož výrazné a pikantní vůni najdete lipový květ, citronovou kůru a lehkou kořenitost, chuť je šťavnatá, delikátní, lehce minerální s ovocnou dochutí.
V chuti ryzlinkových vín hraje velkou úlohu kyselina a její zralost. Od ocelové kyseliny v nezralých ročnících, přes příjemně říznou až po svěže zralou, která je nezbytnou součástí velkých vín výborných ročníků a současně oporou tvorby buketu a chuťových látek láhvové zralosti. Nejtypičtěji se „ryzlinkový fenomén“ projevuje ve zralých, suchých, kabinetních vínech. Ve vyšších stupních predikátních vín je postupně onen fenomén překrýván narůstajícím tělem vína. Kabinetní vína jsou jedinečným doprovodem ke studeným předkrmům, pozdní sběry k pstruhům i jiným rybám v různých úpravách.
Víno zlatavé barvy, v hutné vůni najdete stopy medových pláství a zeleného jablíčka. Chuť je lehce šťavnatá, plná,se stopou sladkých citrusů a angreštu. Vyrobenou metodou sur-lie, tj. dlouhé ležení na jemných kvasničních kalech za pravidelného promíchávání. Víno tak nabývá na mohutnosti a získává specifickou aromatiku.
Víno zelenkavě zlatavé barvy, ve vůni ovocné, se stopou kůry pomeranče a žlutého melounu.. Chuť je ovocná, šťavnatá osvěžující.
Víno zlatavé barvy. Ve vůni najdete stopu zralých broskví a lehce i bílého bezu, chuť je nasládlá ovocná, ovlivněná vůní.
Víno zelenkavě zlatavé barvy. Ve vůni převažují zralé broskve a stopa černého rybízu. Chuť je pevná lehce do angreštu a zralých bílých broskví s lahodnou kyselinkou.
Náš nejkvalitnější sekt vyrobený tradiční metodou kvašení v lahvi. Tentokrát ve verzi Blanc de Blanc (bílé z bílých).
Na žádost vás, zákazníků. Náš první a jedinečný sekt vyráběný klasickou metodou kvašením v lahvi a ručně. Jedinečná možnost si užít pravý sekt jako ze Champagne. Zrálo 30 měsíců.
Ryzlinkový sekt vyrobený tradiční metodou-kvašeno v lahvi.
Víno zlatavé barvy, ve vůni s tóny liči a květu růže. Chuť je ovlivněná vůní, lehce kořenitá s jemnou kyselinkou.
Víno zlatavé barvy s výraznou vůni, ve které můžete najít květy růže, liči a koření. Chuť je plná, výrazná, lehce nasládlá a ovlivněná vůní.
Víno světle žlutavé barvy, s tóny mandlí, ovoce a minerálů. Chuť je ovlivněná vůní, s pikantní kyselinkou.
Víno zlatavé barvy s tóny mandlí, ovoce a minerálů. Chuť je ovlivněná vůní, šťavnatá s lehkou pikantní kyselinkou.
Víno zelenkavě žluté barvy, ve vůni s tóny limetky a citrusových plodů, chuť je příjemně harmonická a ovocná.