Kvašení a následné školení po dobu 12 měsíců proběhlo u tohoto Ryzlinku rýnského v nových akátových sudech. Probíhalo spontánně a víno po celou dobu zrálo na jemných kvasničných kalech. Má zlatavě zelenkavou barvu, vůně je zásadně ovlivněná akátovým sudem, je výrazná a šťavnatá. Chuť je lehčí, ovocně krémová, šťavnatá se stopu po akátovém sudu. Víno je ve stylu vín z Mosely.
Kvašení a následné školení po dobu 12 měsíců proběhlo u tohoto Ryzlinku rýnského v nových akátových sudech. Probíhalo spontánně a víno po celou dobu zrálo na jemných kvasničných kalech. Má zlatavě zelenkavou barvu, vůně je zásadně ovlivněná akátovým sudem, je výrazná a šťavnatá. Chuť je lehčí, ovocně krémová, šťavnatá se stopu po akátovém sudu.
Ryzlink rýnský v nejvyšší kvalitě a ve speciální edici, která kvasila ve slupkách.
K výrobě tohoto Ryzlinku byly použity ručně sbírané a pečlivě vybrané nejkvalitnější hrozny, jejichž mošt kvasil a poté i samotné víno zrálo 12 měsíců ve francouzských dubových a akátových sudech. Výsledkem je vrstevnaté víno zlatavé barvy, ve vůni s tóny lipového medu, posečené louky a s velmi jemnou stopou sudu. Chuť vína je vrstevnatá, výrazně ovlivněná jeho vůní.