Víno zlatavé barvy, ve vůni najdete tropické ovoce. Jemnou kořenitost a lehce vanilku. Chuť je ušlechtilá, lehce minerální, ovlivněná vůní a plná ovocných vjemů.
Jarní cuvée z oblíbených odrůd Irsai Oliver a Ryzlink rýnský.
Víno vzniklo spojením odrůd Ryzlinku rýnského a Tramínu červeného. Zrálo 12 měsíců v dubových sudech. Snoubí se v něm pikantnost a ušlechtilost těchto dvou odrůd. Víno je vrstevnaté, plné chuti a příjemné vůně, lehce ovlivněné zráním v dubových sudech.
Víno výrazněji růžové barvy, ve vůni s tóny jahod a malin. Chuť je lehce nasládlá, šťavnatá a osvěžující.
Jemně perlivé víno vyrobené z odrůd Rulandské modré a Zweigeltrebe.Je živé,hravé,osvěžující,lehce nasládlé s tóny jahod,malin a lesního ovoce.
Víno zlatavé barvy, výrazně kořenitě lipové vůně. V chuti plně šťavnatě nasládlé a výrazně ovlivněné vůní.
Jemné lahodné víno, syté rudé barvy a příjemně harmonické chuti. Vůně je jemná a ovocná.
Ve víně najdete lehké květinovo-ovocné aroma, chuť je kulatá, ovocná a suchá.
Víno zlatožluté barvy s lehkým měděným odleskem, ve vůni najdete stopy pomerančové kůry, lehce i grapefruit. Jeho chuť je ušlechtilá, plnější, ovocná do sladké hrušky a lehce i chlebovinky.
Pinot gris je odrůda, od jejichž vín se očekává plnost, hebkost, vysoký extrakt, pomerančové tóny ve vůni spojené s dojmy medovosti. K dosažení typičnosti je nutná vyzrálost alespoň na stupeň pozdního sběru a výše. Pak se objevuje ve vínech i vyšší obsah alkoholu a glycerolu, čímž se do jisté míry imituje sladký vjem, který spolu se skutečným zbytkem cukru vyrovnává převahu alkoholu nad kyselinami, jejichž obsah je nutné při vinifikaci bedlivě hlídat.
Kvašení a následné školení po dobu 12 měsíců proběhlo u tohoto Ryzlinku rýnského v nových akátových sudech. Probíhalo spontánně a víno po celou dobu zrálo na jemných kvasničných kalech. Má zlatavě zelenkavou barvu, vůně je zásadně ovlivněná akátovým sudem, je výrazná a šťavnatá. Chuť je lehčí, ovocně krémová, šťavnatá se stopu po akátovém sudu. Víno je ve stylu vín z Mosely.
Víno zelenkavě žluté barvy v jehož výrazné a pikantní vůni najdete lipový květ, citronovou kůru a lehkou kořenitost, chuť je šťavnatá, delikátní, lehce minerální s ovocnou dochutí.
V chuti ryzlinkových vín hraje velkou úlohu kyselina a její zralost. Od ocelové kyseliny v nezralých ročnících, přes příjemně říznou až po svěže zralou, která je nezbytnou součástí velkých vín výborných ročníků a současně oporou tvorby buketu a chuťových látek láhvové zralosti. Nejtypičtěji se „ryzlinkový fenomén“ projevuje ve zralých, suchých, kabinetních vínech. Ve vyšších stupních predikátních vín je postupně onen fenomén překrýván narůstajícím tělem vína. Kabinetní vína jsou jedinečným doprovodem ke studeným předkrmům, pozdní sběry k pstruhům i jiným rybám v různých úpravách.
Víno zelenkavě zlatavé barvy. Ve vůni převažují zralé broskve a stopa černého rybízu. Chuť je pevná lehce do angreštu a zralých bílých broskví s lahodnou kyselinkou.
Víno zlatavé barvy s výraznou vůni, ve které můžete najít květy růže, liči a koření. Chuť je plná, výrazná, lehce nasládlá a ovlivněná vůní.
Víno světle žlutavé barvy, s tóny mandlí, ovoce a minerálů. Chuť je ovlivněná vůní, s pikantní kyselinkou.
Víno granátové barvy, ve vůni najdete červené peckové ovoce se špetkou kořenitosti. Chuť je hladká, ovocná s lehkou tříslovinou.
Víno líbivě růžové barvy, ve vůni s tóny zralých jahod a malin, chuť je veselá, líbivá, povznášející a vybízí k dalšímu napití.